Nyheter fra senteret

Viktig informasjon om influensavaksinasjon


 

 

 

Kjære pasient,

Vi er glade for å kunne meddele at årets influensavaksiner nå er tilgjengelige hos oss! For å sikre at våre pasienter får nødvendig beskyttelse, inviterer vi deg til å komme og bli vaksinert mens lageret varer.

Ingen timebestilling nødvendig: Vi opererer på en 'først til mølla'-basis til vi går tom for vaksiner. Det er ikke nødvendig å bestille time på forhånd. Du er velkommen til å besøke oss for vaksinasjon hver dag mellom klokken 07:00 og 15:00.

Sikkerhetsforanstaltninger etter vaksinasjon: Vær oppmerksom på at du vil bli bedt om å oppholde deg i nærheten av legesenteret i 10 til 15 minutter etter at vaksinen er administrert. Dette er en standard prosedyre for å overvåke eventuelle umiddelbare reaksjoner på vaksinen.

Viktig advarsel for personer med eggallergi: Hvis du har alvorlig allergi mot egg, skal du ikke ta denne influensavaksinen. Vennligst informer oss om eventuelle allergier før vaksinasjon.

Anbefalinger for risikogrupper: Vi oppfordrer spesielt personer over 65 år, samt de med underliggende helseforhold som kan forverres av influensa, til å motta vaksinen. Beskyttelse mot influensa er viktig for å unngå komplikasjoner og ytterligere helseproblemer.

Pris:  Kr 300 (går dessverre ikke på frikortet) 

Din helse og sikkerhet er vår prioritet, og vi ser frem til å hjelpe deg med å forberede deg for influensasesongen. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere informasjon.

Med vennlig hilsen , Legesenteret 


Publisert: 16.03.2020

Facebook Twitter E-post