Informasjon fra senteret

Forløpende informasjon fra senteret.


Hei alle sammen,

En viktig påminnelse til alle som nylig har vært, eller kanskje snart skal til, sykehuset for behandling:

Visste du at etter et sykehusopphold, er det ditt ansvar å bestille oppfølgingstime eller kontroll hos fastlegen din? Dette gjelder spesielt viktige etterkontroller, som for eksempel oppfølging etter kreftbehandlinger med bildediagnostikk og blodprøver over flere år.

Det er viktig å være klar over at fastlegen din ikke automatisk kaller deg inn til disse oppfølgingstidene. Å ta initiativ til å bestille disse timene kan spille en stor rolle i din videre helseoppfølging.

Pass på deg selv og dine nære kjære, og husk å ta ansvar for din helseoppfølging etter sykehusbesøk. Om du er usikker, ta gjerne en prat med fastlegen din om neste steg!


Publisert: 04.04.2024

Facebook Twitter E-post