Resepter til ferie

Husk å bestille resepter før ferien sykemeldinger for kronisk sykdom forlenges til over legens ferie. bestill time nå for dette.


ChatGPT
Viktig oppdatering til våre pasienter!

Sommeren nærmer seg, og vi vil minne alle våre pasienter om å bestille sine medisiner før sommerferien! Med lavere bemanning og lengre behandlingstider i sommermånedene er det viktig å være godt forberedt.

Forny reseptene dine med minst 3 måneder og husk at reseptene kan hentes flere ganger i løpet av året.
Husk også å pakke en medisinsk reiseveske med nødvendige medisiner for ferien.
 Pasienter med sykmeldingsperioder som går ut i juni bør sørge for å få en forlengelse fra fastlegen før de reiser på ferie, spesielt hvis sykemeldingen på grunn av langvarig sykdom strekker seg inn i ferieperioden.

 Alle bestillinger kan gjøres via helsenorge.no ved å klikke på de medisiner som er merket med rødt. Da sendes bestillingen automatisk til oss. Ring oss eller send melding om du har utfordringer med Helsenorge.

Vi ønsker alle våre pasienter en lang, fin og god sommer med akkurat passe vind! 


Publisert: 31.05.2024

Facebook Twitter E-post