Brukererfaringer

Kom med ris og ros på erfaringer du har hatt med oss. Klarer vi å skape en verdi for deg gjennom forbedret helse? Klarer vi å stabilisere helsen slik at du opplever god livskvalitet til tross for sykdom?


Kvinne, 24 år

Hei
Jeg har siden fredag morgen følt meg svimmel, og da jeg var på jobb i går ble det så ille at det føltes ut som jeg holdt på å besvime. Hva skal jeg gjøre? Er det noe jeg kan gjøre her hjemme, eller er det beste å bestille en legetime hos dere?

Bruk www.pasientsky.no eller last ned pasientsky-appen fra fra Google play eller Google store.
Der kan du bestille time, sende spørsmål, gjøre video og e-konsultasjoner. Det blir normalt besvart på hverdager.

Du kan også legge inn svimmelhet i søkefeltet til www.nhi.no og lese litt om svimmelhet og få gode råd med en gang.


Kvinne, 24 år

Hei, var på en time i dag hos Tormod Lønnerød. Kan ikke la være å skryte av denne fantastiske mannen. Følte meg mye bedre, bare på måten jeg ble tatt imot å forståelsen jeg fikk. Dere er heldig som har Tormod hos dere.
Mvh Mathilde F. Karlsson

Takk for finfin tilbakemelding. Verbale blomster tar vi gjerne imot og de understøtter det vi gjør som er bra og da gjør vi gjerne mer av det! : ) Blomst er sendt Tormods kontor!


Mann, 24 år

Hei! Jeg lurte på en ting. Jeg studerer i Bergen, men har fastlege hos dere. Jeg var syk fra jobb her en dag og de spør etter sykemeldingen, er det noe jeg kan få fra dere?
Mvh Alexander Jones

Hei. du har tilgang via https://pasientsky.no - eller via appstore eller Google play (pasientsky appen) - her logger du deg inn med bank id en gang som ved vipps og deretter kan du bestille timer, sende forespørsler, gjøre e-konsultasjoner og ordne med resepter. Hører fra deg : )


Mann, 54 år

vidoevaktlege timene var veldig greie. Lett å logge på og rask hjelp, fikk beskjed om kø og nummer i køen. Fikk den hjelpen jeg trengte til å ordne det jeg hadde behov for. Supert tilbud.

Flott. Vi kommer til å åpne for flere vaktdager for å teste ulike måter å organisere dette på. Husk ellers også at alle legene har videotimer som kan bestilles i pasientskyappen hver dag.
Send inn

Gå til kontaktskjema, klikk her!