OBS Ny måte å bestille time hos legen på, resepter og kontakt med legesenteret OBS

Velkommen til en ny og forbedret opplevelse med oss! ???? Fra 1. august går vi over til HELSENORGE.no, hvor du enkelt kan bestille timer, fornye resepter, delta i e-konsultasjoner og mye mer. Bli med oss på denne spennende reisen mot en enda bedre helsetjeneste!


Kontakt oss via Helsenorge.no

Kom enkelt i kontakt med oss via Helsenorge!

???? På bildet du ser under, legg merke til fingeren som er avbildet. Ser du fingertuppen? Det er nettopp der du bør trykke!

Selv om det kanskje ikke umiddelbart ser ut som et klikkbart felt, kan vi forsikre deg om at det faktisk er det! Et enkelt trykk med fingertuppen vil lede deg direkte til din fastlege på Helsenorge, hvor du enkelt kan bestille timer og benytte deg av andre tjenester.

Prøv selv – vi gleder oss til å hjelpe deg videre! ????

Ny Innlogging til Vår Nettportal via Helsenorge, fremgangsmåte

Kort introduksjon: For å forbedre brukeropplevelsen og tilgjengeligheten, introduserer vi nå en ny og mer effektiv metode for pasienter å koble seg til vår nettportal for tjenester som timebestilling og mer via Helsenorge. Vennligst følg instruksjonene nedenfor nøye.


Slik Kommer du i Gang:

1. Innlogging: Start med å logge inn. Bruk BankID for første gangs innlogging. Med mobil kan du opprette en engangskode slik at du senere slipper BankID hver gang. Her finner du helsenorge.no

2. Godkjenninger: Svar 'ja' på eventuelle spørsmål om bruk av Helsenorge for de tjenestene du ønsker.

3. Navigering: Velg "gå til forside". Selv om denne rubrikken ikke umiddelbart ser ut som en link, er den klikkbar og vil lede deg til ditt legesenter.

4. Handling: Velg ønsket tjeneste - enten det er timebestilling, reseptfornyelse, e-konsultasjon med fastlegen eller en annen henvendelse til legekontoret.

5. Bekreftelse: Etter fullføring vil du motta en SMS-bekreftelse om bestillingen. Svar på henvendelser blir også bekreftet via SMS, med en påminnelse om å logge inn på Helsenorge for å lese beskjeder.


Tilleggsinformasjon:

  • App: For enda enklere tilgang, last ned Helsenorge-appen fra Google Play eller Apple Store.

  • Betaling: Vi fortsetter med Convene betalingsløsning. Du har nå flere betalingsalternativer på vår automat. Se dine betalinger her

  • Blodprøvesvar: For prøveresultater, besøk Fürst Pasient for å se dine tidligere prøver og følge med på utviklingen.

  • Telefon: Vi introduserer et nytt telefonsystem for bedre og mer effektiv kommunikasjon.

  • Overgangsperiode: Vi ber om tålmodighet mens vi gjør disse endringene. Som alltid, er vår hovedprioritet å gi deg best mulig omsorg.

Viktig: Vær oppmerksom på at tidligere plattform, Pasientsky, ikke vil være operativ fra samme dato som overgangen.


Med ønske om en enkel og problemfri overgang. Vi takker for forståelsen og samarbeidet!

velge det gule feltet og klikk i gå til forside