Ny som pasient på senteret?

Les mer her om hvordan du best mulig kan komme igang som pasient hos oss.


Informasjon til nye pasienter på legesenteret. Vi vil ønske velkommen alle nye pasienter som nå følger med Monica Transeth til  Sørlandsparken legesenter.  Det er allerde nå mulig å bestille time på nyåret, men vi vil ikke kunne ta imot pasienter før dette pga datatekniske utfordringer mm.

Legesenteret holder stengt fra fredag kl 12 - 23 desember og til og med mandag 26 desember samt  hele onsdag 28 desember.  Vi åpner igjen mandag 2 januar.  Vi har redusert kapasitet i jula og det må forventes lengre behandlingstid på de fleste vanlig tjenestene. Vi ber om at alle er tidlig ute med bestilling av time, resepter, attester,  med mer.    les mer om åpningstider på splege.no som er våre hjemmeside.  OBS KJØITA LEGESENTER STENGER HELE ROMJULA.  Ved sykdom og du tilhører dette legesenteret frem til 1 januar, anbefaler vi at dere ringer legevakten for å avklare nærmere hva dere skal gjøre for å få nødvendig helsehjelp. 

Vi håper alle kan finne seg til rette, men vi skjønner også at dette kan være en overgang for mange. Vi håper så mange som mulig kan rekke å sette seg inn i hvordan vi gjør det på sørlandsparken legesenter og at det dermed kan bli en så lett overgang som mulig. Nedenfor kommer en del informasjon som kan være nyttig og vite om når du Skal motta tjenester som pasient på senteret. 

Dere finner oss i Barstølveien 34 som er nabo til blant annet bilbutikken bmw. Vi har parkering utenfor men du kan også nås med buss hvor bussen stanser cirka 200 meter unna legesenteret like utenfor bilbutikken toyota. Det aller enkleste for å finne oss vil være å bruke Google maps. Legesenteret er universelt utformet Og har beliggenhet i første etasje med parkering rett utenfor.  

Vi har fokus på pasientlogistikk hvor det er viktig at alle som har ærender på legesenteret har bestilt time på forhånd eller har avtalt med legesenteret om oppmøte. Vi prøver også å holde tiden slik at vi ser det som viktig at både pasienter og leger er på tiden og ikke bruker lenger tid enn det som er oppsatt. Vi har imidlertid alltid time på Dagen slik at vi kan sette opp nye timer raskt om det skulle være behov for det. I tillegg har vi også 3 sykepleiere som kan ta ekstra konsultasjoner for de pasientene som trenger ekstra tid eller har spesielle problemstillinger som skal kartlegges. Vi har ikke øyeblikkelig hjelp funksjon og det skal da ringes 1 1 3 om det skulle dreie seg om alvorlige hendelser eller sykdom som oppstår hjemme.  

Vi ønsker at alle timer blir bestilt gjennom vår pasientsky app og at bestillinger på resepter og attester blant annet også blir bestilt gjennom den samme appen. Dere kan også selvfølgelig bruke telefon for å bestille time, men vi henviser til bruk av appen når vi ser at dette er mulig å gjøre for pasientene.  

Bruk gjerne vår facebookside for å holde deg oppdatert på daglig endringer på senteret som sykdom, nedstengninger mm.  Trykk gjerne på knappen følger og du vil da automatisk få oppdateringer.  Om du er på senteret, sjekk gjerne siden for å se om det oppdatering som gjelder for samme dag. 

 

les og mer om det å være pasient på senteret her.  

Les mer om særlig forhold omkring jus, rettigheter og om viktig å være klar over.