Ny som pasient på senteret?

Informasjon til nye pasienter på legesenteret. Les mer her om hvordan du best mulig kan komme igang som pasient hos oss.


 

Velkommen til Sørlandsparken Legesenter!

Det gleder oss å ønske deg velkommen som pasient. For å sikre deg en positiv og effektiv opplevelse ved vårt senter, vil vi gjerne dele litt viktig informasjon.

Ditt ansvar som pasient:

Tidspunktet: Vi verdsetter punktlighet. Ved ankomst, gi oss beskjed i resepsjonen. Dersom ingen er til stede, vennligst vent inntil 10 minutter. Alternativt kan du melde ankomst via pasientskyappen.

Besøk: Av smittevernhensyn ber vi om at du kommer alene, eller kun med én pårørende.

Ditt møte med legen: Hver konsultasjon varer opptil 15 minutter. Selv om du kan ha mange spørsmål, fokuserer vi sammen på de mest presserende. Ved behov kan flere timer bestilles.

Prøvetaking: Unngå å komme til laboratoriet uten en avtale – det er en risiko for at du må komme tilbake senere.

Betaling: Vennligst betal umiddelbart etter timen ved automaten for å unngå ekstra gebyrer. Informer oss også om du har frikort.

Kommunikasjon: Oppretthold en vennlig og konstruktiv tone, enten du er hos oss, snakker på telefon, eller sender en e-melding.

Klager: Om du har tilbakemeldinger, skriv dem ned og lever dem ved resepsjonen. Ditt synspunkt er verdifullt for oss.

Dine fordeler som pasient:

Beliggenhet: Vårt senter ligger på Barstølveien 34, ved siden av BMW. Vi har parkering, men du kan også komme med buss som stopper ca. 200 meter unna.

Tilgjengelighet: Vårt senter er universelt utformet og ligger i første etasje.

Pasientlogistikk: Vi legger vekt på effektivitet. Derfor er det viktig å bestille time i forkant. Vi tilbyr også "time på dagen" ved behov.

Bestilling: Foreta gjerne timebestillinger og reseptforespørsler via Helsenorge-appen. Selv om telefon er tilgjengelig, oppfordrer vi til app-bruk.

Oppdateringer: Følg oss på Facebook for daglige nyheter og viktige oppdateringer.

Vi forstår at det kan være en overgang å bytte fastlege. Derfor håper vi at denne informasjonen gir deg en smidig overgang til Sørlandsparken Legesenter. Skulle du ikke trives, er det selvsagt mulig å bytte lege. Vi er her for deg og din helse.

For mer informasjon, klikk

les og mer om det å være pasient på senteret her.  

Les mer om særlig forhold omkring jus, rettigheter og om viktig å være klar over. 

Typiske klager som vi får fra pasienter og det som finnes på legelisten.no :