Bytte fastlege

Her finner du nyttig informasjon ved bytte fastlege til Sørlandsparken.Ny pasient hos oss? 

Vi tar imot nye pasienter og tar oss god tid på telefon for å informere om våre leger og tjenester. Du er velkommen til å ringe oss! Bytting av fastlege skjer via Helsenorge sin nettside: https://minhelse.helsenorge.no/bytte-fastlege

Du kan også ringe: Fastelegebytte-telefonen: 800 43 573

Vi gir dessverre ikke prøvetime hos noen av legene. Dette er ikke regulert i fastlegeavtale med stat eller kommune og faller utenfor vårt oppdrag for kommunen. Ring heller vårt fagpersonal som kan gi deg gode råd.
 

Generell informasjon 

Benytt online time bestilling eller telefon. Det er ingen ventetid på time hos oss. Vi har time-same dag -for alle legene. Ved ø-hjelp kan det anbefales å ringe 113 først.
 

Funksjonshemminger 

Legesenteret er universielt utformet og godkjent av stat og kommune til sykehusdrift med tilpassinger for funksjonshemmede i alle rom. Legesenteret er tilpasset med ambulanseinngang.
 

Reservasjoner 

Legesenteret utfører alle prosedyrer og vi har ingen reservasjoner. 
 

Mail

Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke nås på facetime, chat, skype, messenger el. Bruk heller vår pasientskyportal for digital kommunikasjon. Er du ny pasient oppforder vi deg til å ringe.
 

Sikkerhet 

Legesenteret følger Normen (Data) og vårt styringsstystem er i henhold til oppdatert lovverk av 2017.  Splege.no samler ikke inn personopplysninger.  Vi bruker ikke cookies. Det ligger derfor ingen personvernerklæring her.  Imidlertid når du bruker vårt forum ber vi deg legge igjen din mailadresse.  Denne fremkommer ikke og vises ikke på nettsider og vil ikke blir brukt i noen form for pasientaktivitet eller videreformidlet til andre.  Mailadressen bruker vi primært som sikkerhet mot spam,robottaktivitet osv. Dvs at virkelig mennesker skriver i forumet vårt. 

Vær imidlertid oppmerksom på at linkene som denne siden leder til kan ha cockies eller liknende innsamling av opplysninger fra din datamaskin el. 
 

NY Fastlege 2019 med ledige plasser på listen

Ragnhild B Stavang har nyåpnet liste som tar imot nye pasienter. Ring 800 43 573 for å bytte fastlege til dette legesenterer og Ragnhild B Stavang.